MUĞLA / MİLAS - Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusu okulumuzda başladı. Tüm okulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi süsledik.

Ekm

Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 29 Ekim Koşusunda, okulumuz öğrencilerinden Kemal Kartal Kurt yıldızlar kategorisinde ilçe birincisi olmuştu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Sınıflarda yapılan sunumlarda haftanın önemi hakkında bilgi verilirken, okul panosunda peygamber efendimizin güzel ahlaki hakkında yazılar, resimler öğrencilerimizin ornek alması için sergilendi.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Ekm

Süt ve süt ürünlerinin tüketimini teşvik etmek ve bireylerde sütün önemi hakkında bilinç oluşturabilmek adına her yıl dünyada “27 Eylül Dünya Okul Sütü Günü” olarak kutlanmaktadır.

Okulumuzda da panolarımızı günün anlamına yönelik yazı ve resimlerle donatıp, sınıflarda konuyla ilgili bilgilendirici videolar izledik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okulumuzda  yapılan etkinliklerle kutlandı. Sınıflarda günün önemiyle ilgili izlenen videoların ardından okul bahçesinde düzenlenen törenle günün anlamı öğrencilere kavratılmaya  çalışıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Egitim-Öğretim yılına 11 Eylül'de coşkuyla başladık. Uzun bir tatilden sonra öğrenci ve öğretmenlerimiz okullarına kavuştular. Okulumuzda yapılan

''Ilköğretim Haftası'' programında eğitimin önemi vurgulandı. Programda emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yeni egitim-ogretim yılı hepimize kutlu olsun.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının sonuna geldik. Tüm öğrenciler emeklerinin karşılığı karnelerini alarak uzun bir tatile başladılar. Okulumuzda yapılan karne töreninde 5,6,7 ve 8. sınıf birincileri ödüllerini aldılar. Yapılan futbol turnuvasında derece giren sınıflar madalyalarla ödüllendirildiler. Hepsini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Kermes ve Sergimiz öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Haz

Her yıl geleneksel olarak Gezi Kulübü tarafından düzenlenen gezimiz gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz Türkçe öğretmeni Mehmet Akay 'ın öğrencilerimizle hazırladığı tiyatro oyunu, Milas Halk Eğitim Merkezinde izleyicilerle buluştu. Izleyen öğrenci ve velilerin beğenisini toplayan bu güzel gösteri için emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz özel eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri  Engelliler Haftası dolayısıyla, kendi yaptıkları resim,takı ve çeşitli çalışmalardan  oluşan bir sergi düzenledi. Sergideki eserler öğrencilerden ve velilerden büyük beğeni topladı. Özel öğrencilerimizi bu güzel çalışmalarından dolayı kutluyoruz.

Haz

Milas Rehberlik Araştırma Müdürlüğü tarafından,ilçemiz özel eğitim sınıfı öğrencileri arasında düzenlenen resim yapma yarışmasında,okulumuz öğrencilerinden Yusf Can GENÇ ilçe 1.si,Sedef Doğan ilçe 2.si olmuştur.Öğrencilerimiz Rehberlik Araştırma Müdürlüğü tarafından  500 ve  300 TL'lik hediye çeki ile ödüllendirilmişlerdir. Öğrencilerimizi ve emeği olan öğretmenlerini tebrik ederiz.Başarıları daim olsun.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlandı. Ortaokul ve anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan dans, zeybek gösterileri,koro ve oratoryo sunumları ve şiirlerden oluşan kutlama programı izleyicilerden büyük beğeni topladı. Ulu önder Mustafa Kemal Ataturk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü coşkuyla kutlamamızda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, bizi yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Kas

Okulumuz bahçesinde gerçekleşen kutlama da öğrencilerimiz hazırladıkları program ile Öğretmenler gününü kutladılar.