MUĞLA / MİLAS - Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programda yer alan şiirler ve okul koromuz ilgiyle dinlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle İlçemiz ortaokulları arasında yapılan şiir yazma yarışmasında 8A sınıfı öğrencimiz Öykü Topal ilçe 3.sü olmuştur.Öğrencimizi ve emeği olan öğretmenlerini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Tuana Bengisu Yazıcı, Istiklâl Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında ilçe 3.sü olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

İstiklâl Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy 'u anma programı öğrencilerimizin hazırladığı şiirler ve oratoryoyla gerçekleştirildi.

İstiklâl Marşımızın kabulünün 103. yıldönümü hepimize kutlu olsun.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda yapılan deneme sınavında derecceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

''Bir kitap, bir insan'' projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle Milas Ilçe Kütüphanesine gezi düzenlendi. Karne öncesinde öğrencilerimiz hem eğlendi hem de öğrendi.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında,aslen Amasyalı olup;Milas'ın Kırcağız Mahallesinde  damadının yanında ikamet eden,1996 yılında Van İli Erciş ilçesi'nde şehit olan Asteğmen Lokman CANSIZ'ın annesi olan Ayşe CANSIZ annemizi, öğrencilerimizle ziyaret ettik.Tüm şehitlerimizi Allah'tan rahmet,yakınlarına sabır dileriz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Görev alan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Ara

Ilçe Millî Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Bir Mum Misali Öğretmen" konulu şiir yarışmasında okulumuzu temsil eden 8/C sınıfından Nisa Nur Benli ilçe üçüncüsü olmuştur. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yapılan törende ödülünü alan öğrencimizi kutluyoruz.

Ara

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan bedenen ayrılışının 85. yılı sebebiyle okulumuzda anma töreni gerçekleştirdik.

Ilçe Millî Eğitim Müdürlüğünün 10Kasim Atatürk'ü Anma Haftası sebebiyle düzenlediği şiir yarışmasında, okulumuz öğrencilerinden Öykü Topal üçüncü olmuştur. Öğrencimizi başarılarısından dolayı kutluyoruz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık. Çeşitli şiir ve gösterilerin yer aldığı Cumhuriyet Bayramı  programı öğrencilerin ve velilerin beğenisini topladı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusu okulumuzda başladı. Tüm okulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi süsledik.