MUĞLA / MİLAS - Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu

Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu

İsmetpaşa Mahallesi Zafer Caddesi No49 Milas/MUĞLA
Vizyon
Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek, verdiğimiz eğitimin kalitesini gelişmiş ülke standartlarına yükseltip, ülkemizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasını gerçekleştirecek bireyler yetiştirmede; her zaman bir adım önde ilkesiyle, ulusal ve uluslar arası alanda başarıları ile bilinen, örnek alınan, tercih ve takdir edilen, eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmaktır.
Misyon
Okulumuza yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.
8.40-15:20
Ulaşım
Şehir içi dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuzun ulaşım sorunu yoktur.
İsmetpaşa Mah. Zafer Cad. No:47 Milas/MUĞLA
MİLAS MERKEZ